ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ  ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ,,,ΒΑΛΕ ΤΙ ΣΤΟΧΟ ΘΕΣ !!!!!!!!!!!

 

Μάθαμε να σκύβουμε με δέος και σεβασμό στη Λογοτεχνία,

Η αγάπη μας και η λατρεια μας γι αυτή είναι αυταπόδεικτη,

Καιρός είναι να βγει και έξω από τα Ελληνικά σύνορα και να μαγέψουμε με την απλότητά μας και το χαρακτήρα μας όλους τους ανθρώπους σε κάθε γωνία του Πλανήτη.

Να αποδείξουμε ότι όλοι είμαστε σε θέση να το κάνουμε,αρκεί να έχουμε ζήλο και πίστη σε αυτά που αναζητούμε και ποθούμε αληθινά με την αλήθεια της ψυχής μας.

Τα επαθλα δινονται για ν αποτιμηθουν οι κοποι τα ξενυχτια οι αγωνιες οι λαχταρες οι ποθοι. Μ αυτη τη συλλογικη εργασια..το δικο σας επαθλο..ειναι η Προβολη..μεσω της οποιας…ευελπιστω κι ευχομαι ολοψυχα..να δει ο καθενας απο σας…να πραγματοποιειται η ευχη του.. Γιατι το χρημα δεν ειναι Αυτοσκοπος…παρα η Προβολη  του εργου σας..οπου .δια μεσω αυτης..θα απολαυσετε και θα εξαργυρωθουν οι κοποι σας..

Γι αυτό καλώ όλους τους δημιουργούς ,άντρες και γυναίκες,να προβάλλουμε το έργο σας παραθέτοντάς σας 12 εικόνες ,από τις οποίες θα επιλέξετε τις 3 και αναλόγως θα αποτυπώσετε τις σκέψεις σας ,μέσω ποιημάτων.Θα πρεπει να ναι γραμμενο σε Arial 12 η 14 στιγμές …γραμματοσειρα  εως 32 στίχους,που θα αφορούν και θα αγκαλιάσουν το κάθε πιθανό φάσμα,δυνατό να αποτελέσει έναυσμα και εναρκτήριο λάκτισμα για τη γραφή σας

 

Οσοι πάρουν μέρος στην συλλογκή αυτή εργασία  παρακαλώ να στέλνουν ένα μικρό βιογραφικό μέχρι 5 σειρές και μια φωτογραφία  (αν θέλουν δεν είναι υποχρεωτική) καθώς  και τα link συνδέσμους από τις σελίδες που έχουν ή τα ιστολόγιά τους για την καταχώρηση της προβολής των.

Οι ενδιαφερόμενοι Λογοτέχνες παρακαλούνται να από στέλvουν τις δημιουργίες τους στο

email.:  info@magicdreams.gr

 

 

Με εκτίμηση
Η ομάδα σύνταξης  www.alfaviton.gr – Δωρεάν Διαδικτυακές Εκδόσεις e-book